Forside    Bolvaerk    Hvorfor bolvaerk    Setting     Hold    Roller    Regler & sikkerhed    Praktisk    Tilmelding     Arrangører


 


Hvorfor Bolvaerk

 

Bolvaerk er scenariet om krigens rædsler.
Vi skaber Bolvaerk for at fortælle en intens og medrivende historie. Det er vores første scenarie som arrangører og derfor gør vi vores bedste for at give dig, vores spiller, en fantastisk oplevelse.

Hvordan vil vi så gøre det? Nogen synes at indlevelse er på mode og andre synes det er kold grød en tidlig morgen. Vi siger gerne indlevelse til Bolvaerk. Vi skaber rammer for scenariet der (indenfor rimelighedens grænser) minimerer spilforstyrrende elementer og vi skaber en, ikke autentisk, men troværdig setting, der hjælper dig med at fange stemningen.
Vi sigter mod indlevelse, ikke som mål, men som middel til at øge historiens effekt, og så skal du ikke forvente at sidde stille for længe af gangen til Bolvaerk.

Krop og tanke er ikke adskilt. De påvirker hinanden, og derfor skaber vi oplevelser der taler til begge dele. Derfor skal du forvente et scenarie der udfordrer dig både fysisk og psykisk.
Man må gerne kunne smage blodet i munden, og man må gerne være lidt bange. Men bare rolig. Så længe du ikke er i elendig kondition og dine nerver ikke hænger i laser skal du nok klare det.

Overordnet vil vi skabe et scenarie, som kan tåle at du som spiller lægger din oplevelse i vores hænder. Stol på os, gør som vi siger, vi vil dig det bedste.

Vi skaber det scenarie, vi ville ønske nogle andre arrangerede for os, og vi lover at gøre vores bedste for at Bolvaerk bliver det vildeste scenarie du har været til længe.

Anders, Kasper og Søren

 

 

Bolvaerk | 3.-5. oktober | info@bolvaerk.dk | Forum