Forside    Bolvaerk    Hvorfor bolvaerk    Setting     Hold    Roller    Regler & sikkerhed    Praktisk    Tilmelding     ArrangørerPraktisk

 

Aldersgrænse 18 år
Deltagerantal: 50
Lokation og tidspunkt: Bolvaerk foregår 3. til 5. oktober i Gl. Grønholt vang i Fredensborg kommune.
Nærmere oplysninger om mødetid og –sted udkommer i månederne op til scenariet.
Tilmelding: Tilmelding foregår under menupunktet Tilmelding.
Pris: Kr. 500,-
Betalingsfrist: 1. september. For sene betalinger tillægges 100 kroner, og skal kunne ses på vores konto senest 14. september.
Indbetaling: Registreringsnummer: 0274
Kontonummer: 4594484487
Bank: Danske Bank
Forhold:

Vi spiller sent på efteråret, og derfor skal alle spillere medbringe skiundertøj, sovepose og liggeunderlag til kolde temperaturer og fornuftigt fodtøj.
Vi anbefaler militærstøvler M58.

Scenariet kommer til at foregå under primitive forhold. Det vil sige, at der ikke er adgang til rindende vand og toiletter under scenariet. Der vil være gravede latriner og desinficerende gele i stedet.
Alle off-game elementer (kontaktlinser, bind osv.) skal iøvrigt kunne pakkes væk in-game, og skal holdes inde i teltene, hvor de til gengæld er helt i orden.

Setting: Settingen til Bolvaerk stilles op af os, i samarbejde med nogle af vores npc'er og alle de hands vi kan få fat i.
Spillerne skal altså kun medbringe deres eget grej. Hvis du har lyst til at hjælpe med opstilling, hører vi gerne fra dig.
NPC'er:

Til Bolvaerk skal vi bruge 30 npc’er. For dem er prisen kun kr. 150,-, som skal dække mad. Hvis du er interesseret i at spille npc, bedes du kontakte os på info@bolvaerk.dk

 

 

 

Bolvaerk | 3.-5. oktober | info@bolvaerk.dk | Forum