Forside    Bolvaerk    Hvorfor bolvaerk    Setting     Hold    Roller    Regler & sikkerhed    Praktisk    Tilmelding     Arrangører


 


Regler og sikkerhed

 

Bolvaerk køres efter Kan Man Så Kan Man princippet (KMSKM). Det betyder at der ikke er nogen regler.

Kamp simuleres med gaffa eller latexvåben, og spillerne vurderer selv hvor hvornår de er sårede eller døde. Husk dog at der er meget lidt rustning til scenariet, så de fleste kommer slemt til skade efter et enkelt slag.

Psykologisk sikkerhed.
Bolvaerk er et fysisk scenarie, på den måde, at vi presser jer som spillere, samtidig med at rollerne oplever ting der kan være ubehagelige. Derfor skal du på forhånd gøre dig klart, at det kan blive et hårdt scenarie at deltage i. Sørg for, at være udhvilet og velforberedt til scenariet. Det mindsker dit stressniveau, og gør, at du lettere kan forholde dig til det moderate pres vi lægger på dig som spiller.

En del af målet med scenariet er at gå tæt på spillerne, og da folks grænser er forskellige gør vi to ting for at sikre jer.
For det første har vi en mesterbunker, der kan kontaktes under spillet, som sikkerhedsventil. Dette er ikke et ”hænge ud sted”, og her er ingen off-game fornødenheder, men spillere der har brug for en pause kan komme ind og få den. Her har vi en erfaren hjælper, som ikke er en del af arrangørgruppen til at tage hånd om problemer hvis der er brug for det.
For det andet bruger vi brems- og stopord.
Bremsordet ”Blitz” bruges hvis du kan mærke at du er ved at være presset, og du ikke har lyst til at presset optrappes. Hvis dette sker, trappes spillet omkring spilleren ned, og denne kan trække sig væk.
Stopordet ”Achtung” bruges som udvej, når det ikke er sjov længere, og du vil ud. Ordet er et klinisk spilstop, og spilleren skal have plads til at komme væk fra scenen. En tilstedeværende npc eller ledende spiller samler op på scenen og sætter spillet i gang igen, når den forulempede spiller er væk.
Dette system forklares nærmere til informationsmøder og briefingen til scenariet.

 

 

Bolvaerk | 3.-5. oktober | info@bolvaerk.dk | Forum